Pancakes z Masłem Orzechowym

FIT PRZEPISY
Pancakes z Masłem Orzechowym

Słodkie śniadanie czy poprawa humoru wieczorem? Bez znaczenia. Orzechowe Pancakes to czysta przyjemność.

CZEGO POTRZEBUJESZ
Składniki
  • Jaja kurze całe – 168 g (3 x Sztuka)
  • Mąka pszenna (typ 2000, pełnoziarnista) – 20 g (1.33 x Łyżka)
  • Olej rzepakowy – 10 g (1 x Łyżka)
  • Masło orzechowe z kawałkami orzechów – 40 g (2.67 x Łyżeczka)
  • Migdały w płatkach – 10 g (1 x Łyżka)
  • Płatki kokosowe – 20 g
  • WPC białko waniliowe – 30 g
  • Erytrol / Erytrytol – 30 g (6 x Łyżeczka)
fit przepis na pancakes z masłem orzechowym
fit przepis na pancakes z masłem orzechowym - składniki
po kolei
Sposób Przygotowania

1. Zblenduj ze sobą wszystkie składniki oprócz płatków migdałów.
Płatki kokosu dodaj na koniec i delikatnie wymieszaj.
2. Usmaż małe, okrągłe pancake na patelni
4. Gotowe posyp migdałami

[Głosów:1    Średnia:5/5]
Mateusz Kołtunowicz
Z wykształcenia psycholog, z zawodu trener przygotowania motorycznego, a w sercu koszykarski świr jakich mało. Przywiązuję ogromną wagę do rozwoju i przekraczaniu własnych granic.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *