Słodkie śniadanie czy poprawa humoru wieczorem? Bez znaczenia. Orzechowe Pancakes to czysta przyjemność.
FIT PRZEPISY
Pancakes z Masłem Orzechowym
CZEGO POTRZEBUJESZ
Składniki
- Jaja kurze całe – 168 g (3 x Sztuka)
- Mąka pszenna (typ 2000, pełnoziarnista) – 20 g (1.33 x Łyżka)
- Olej rzepakowy – 10 g (1 x Łyżka)
- Masło orzechowe z kawałkami orzechów – 40 g (2.67 x Łyżeczka)
- Migdały w płatkach – 10 g (1 x Łyżka)
- Płatki kokosowe – 20 g
- WPC białko waniliowe – 30 g
- Erytrol / Erytrytol – 30 g (6 x Łyżeczka)


po kolei
Sposób Przygotowania
1. Zblenduj ze sobą wszystkie składniki oprócz płatków migdałów.
Płatki kokosu dodaj na koniec i delikatnie wymieszaj.
2. Usmaż małe, okrągłe pancake na patelni
4. Gotowe posyp migdałami
Mateusz Kołtunowicz
Z wykształcenia psycholog, z zawodu trener przygotowania motorycznego, a w sercu koszykarski świr jakich mało.
Przywiązuję ogromną wagę do rozwoju i przekraczania własnych granic.