Śniadanie na Masę [MATI GOTUJE]

FIT PRZEPISY
Śniadanie na Masę

Co je Mati na masie, że rośnie jak rośnie? Poza pizzą i burgerami, właśnie takie pyszności! Przepis na smakowite śniadanie na masę w 20 minut.

 

Rozkład makroskładników

720 kcal (w wersji z kromką fit chlebka); 57 g węglowodanów; 39 g białka; 34 g tłuszczu

CZEGO POTRZEBUJESZ
Składniki
  • 2 jajka
  • 4 plastry bekonu
  • pół puszki fasolki
  • sałata
  • 1 pomidor / kilka pomidorków cherry
  • opcjonalnie – kromka chleba z serem
śniadanie na masę
PO KOLEI
Sposób Przygotowania
  1. Na rozgrzaną patelnię wrzucasz bekon i smażysz z obu stron, do momentu osiągnięcia satysfakcjonującego spieczenia. 
  2. W międzyczasie pokrój pomidora i wymieszaj go z sałatą.
  3. Zdejmij bekon z patelni. Wbij dwa jajka. Przypraw je solą i pieprzem według własnych preferencji. Smaż 3-4 minuty.
  4. Zdejmij jajka i nałóż na patelnie fasolkę.  Podgrzewaj przez 1-2 minuty ciągle mieszając.

Voila! Pyszne śniadanie gotowe.

Bon Appétit. Rośnij duży! 

[Głosów: 1   Average: 5/5]
Mateusz Kołtunowicz
Z wykształcenia psycholog, z zawodu trener przygotowania motorycznego, a w sercu koszykarski świr jakich mało. Przywiązuję ogromną wagę do rozwoju i przekraczania własnych granic.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *